5 نوع همسری که همسران آنها از آنها فراری هستند!!!

همسر-فراری

تحلیلی بر روی 5 نوع الگوی همسری که باعث فرار از رابطه می‌شود

1- کاهش میل جنسی در زنان

زنانی هستند که میل کمی به رابطه جنسی دارند یا حسی به جنس مخالف ندارند حتی گاهی بیان می کنند که رابطه کثیفه و فقط رابطه عاطفی خوب است حال آنکه باید دلیل این مساله بررسی شود چون ممکن است به دوران گذشته برگردد و به دلیل شرم و حیا و سایر مسایل چنین چیزی شده است.

2- شوهر ساکت

اغلب مردان در بیان ابراز احساسات خود عاجز و ناتوان هستند زوجی را می شناسم که به دلیل واژینیسموس همسرش و مشکلات ارتباطی با او خشم خود را فرو خورده و نتیجه آن بی حسی جنسی به همسر شده است. زنان در زمان ناراحتی سکوت را می شکنند اما مردان در غار تنهایی خود فرو می روند و خود را با کار زیاد مشغول می کنند . چه عیبی دارد در زمان مناسبی پرده پوشی مشکل شود و با صمیمیت گفتگو انجام شود تا براساس آن حل مساله اتفاق افتد اگر موثر نبود در کارگاههای زناشویی شرکت نمایند یا حتی کتاب بخوانند و در نهایت اگر مشکل حل نشد به سکس تراپ یا مشاور سلامت جنسی مراجعه نماید.

3- زن عیبجو

اغلب زنان عیبجویی و ایراد گیری در آنان وجود دارد و چقدر بد است زنی که از  اسلحه عیبجویی استفاده کند این حالت مانند شوهری است که به خشونت متوسل شود این ها موریانه های عاطفی هستند که نیاز به پیگیری دارند وبهتر است هر چه سریعتر درمان اتفاق افتد زیرا که کم کم بنیاد خانواده متزلزل می شود.

4- شوهر خیانتکار

از نظر شرعی مرد خیانتکار محکوم است و باید مجازات شود در بین مراجعین زیاد می بینم به جای بهتر کردن رابطه به دنبال تعویض همسر یا جایگزین هستند و چقدر زشت است که اعلام می کنند در خانه همسر داریم و در بیرون دوست اجتماعی. همان دوست اجتماعی از درددل کردن همسر شروع و بعد می شود زن دوم. اما تجربه من نشان داده است که گاهی افراد افسرده هستند و بیمار هستند.  گاهی بعضی افراد سواد عاطفی و جذابیت را نمی دانند . حال آنکه اگر دنبال درمان باشند احتمال خوب شدن وجود دارد.

5- زن در میانسالی

اصولا زنان در میانسالی گرفتار مشکلات عاطفی می شوند اگر چه شدت آن در زنان متفاوت است اما برای بعضی حالت شرایط ناخوشایندی وجود دارد. وقتی والدین می بینند آرام آرام فرزندان آنان تشکیل زندگی می دهند و آشیانه آنان خالی می شود ، احساس خلاء و بی عاطفگی رخ می دهد.
گاهی بعضی زنان از پیری هراسی در رنج  هستند و از تک تک موی سفید خود می ترسند حتی در آیینه خود را نمی بینند و در نهایت این دوران برای بیشتر زنان بسیار سخت و ناگوار است و احساس می کنند که به دلیل تغییرات هورمونی دیگر جذاب نیستند و در فاز افسردگی می روند.

به نظر شما همسران مشکل دار قابل درمان هستند؟

آیا درست است برای کاهش میل جنسی درمان نکنند؟

آیا با عیبجویی مسیر زندگی رو به دلخواهی می رود؟

آیا با خیانت مساله حل می شود؟

راستی افراد خیانتکار از بیماریهای عفونی و جنسی هراس ندارند؟

آیا زنان عیبجو از تزلزل خانواده نمی ترسند؟

به نظر شما زمان آن نرسیده که مردان سکوت را بشکنند و ابراز وجود کنند؟

چرا زنان دوران یائسگی را فرایندی از زندگی نمی دانند؟

یادمان باشد برای داشتن زندگی جذاب باید اطلاعات خود را به روز کنیم تا نیازهای ما برآورده شود. دوره جذابیت در زنان و مردان مختص شماست تا با تکنیکهای ناب و طلایی آشنا شوید و در زندگی به کار ببندید به زودی دوره جذابیت زنان و مردان در سایت بارگذاری می شود حتما از ویس ها و تکالیف گفته شده استفاده کنید.

تبلیغ-دوره-جذابیت-در-مقالات

 

به-راحتی-سوال-خود-را-از-ما-بپرسید

افزودن به علاقه مندی
بستن

حساب کاربری ندارید؟ همین الان عضو شوید

👁‍🗨تعداد بازدید کننده: ۵۴

دکتر شهلا مولوی

تمام سعی و تلاش ما این است که مشکلات جنسی (زوجین و فرزندان تان)، نقاط ضعف و باورهای منفی ، سبک زندگی بد افراد و خانواده ها که باعث فروپاشی و نابودی می شود را شناسایی کنیم و با دادن راهکارهای جامع و هدفمند مانع تزلزل و نابودی خانواده ها شویم.

با یاری خداوند کمکتان می کنیم زندگی ایده آل و رویایی خود را بسازید و بهترین خودتان باشید وبا شکوفا شدن عزت نفس و عشق به خود و افزایش شگفت انگیز اعتماد به نفستان و یادگیری مهارت های جنسی و ارتباطی در زندگی و کسب و کارتان، شاد، خوشبخت ، ثروتمند و موفق تر از قبل زندگی کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
guest
شماره موبایل خود را وارد نمایید

2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
حسین ابری
حسین ابری
3 ماه قبل

خیلی عالی

© کليه حقوق اين سايت متعلق به گروه تحقیقاتی دکتر شهلا مولوی میباشد. طراحی سایت، تولید محتوا و سئو توسط شاینی وب